h

Live!

19 juni 2023

Live!

Aan alle leden, sympathisanten, inwoners van de gemeente Heusden en overige geïnteresseerden, het heuglijke nieuws is hier:

SP Heusden is gelanceerd op het internet (als afdeling in oprichting)!

Lange tijd vielen de SP leden in de gemeente Heusden officieel nog onder de afdeling Den Bosch, maar er bestond toch een behoefte om ook meer lokaal in een vertegenwoordiging te voorzien van onze vereniging.

Er werd al een tijdje achter de schermen gewerkt door enkele initiatiefnemers om een heuse Heusdense afdeling van de SP op te richten en die begint nu - ook naar buiten toe - langzamerhand wat meer vorm te krijgen.

Na de inloopavond in De Stulp (Drunen) op 23 januari is er met een groep 'kartrekkers' vanuit de ledenpopulatie onder begeleiding van Henk van Gerven en Bram Roovers een start gemaakt met de voorbereidingen.

Inmiddels hebben deze leden ook een cursus politieke basisvorming gevolgd (dank aan Marij Feddema) en de eerste kleine actie-stappen gezet (in het kader van de landelijke actie 'Nationaliseer onze energie').

Tevens zijn er voorlopige functies ingevuld om de lokale vertegenwoordiging richting te geven.

Wij hopen jullie snel van (veel) meer informatie te kunnen voorzien, graag tot ziens binnenkort!

Reactie toevoegen

Neem contact op

U bent hier